Zašto odabrati RO-TRADE?

Poduzeće "RO-TRADE" d.o.o. posjeduje pogon za preradu i konfekciju ribe, rakova i školjki, te je pogon upisan u registar odobrenih objekatapod brojem 903; a isto tako cijeli sistem rada u preradi i konfekciji ribe, rakova i školjki odvija se po HACCP programu (HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROLS POINTS) koji se nadzire od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodenog gospodarstva, Ured za veterinarstvo i veterinarskih inspekcija.

"RO-TRADE" d.o.o. je privatno poduze?e koje je osnovano 1993. godine sa sjedištem u Skrbčićima na otoku Krku. Poduzeće "RO-TRADE" d.o.o. bavi se ribarstvom, otkupom svježe jadranske ribe, rakova i školjki, te drugih morskih organizama; trgovinom iste na domaćem i inozemnom tržištu. "RO-TRADE" se smjestio u mjestu Skrbčići, na zapadnoj strani otoka Krka, na području zvanom "SOTTOVENTO" dva kilometra od uvale Sv. Fuska, te dva kilometra od trajektnog pristaništa Valbiska. Sam geografski položaj na kojem je sjedište firme i pogona za prihvat i preradu sviježe jadranske ribe omogućuje firmi "RO-TRADE" da uvjek ima svježu i kvalitetnu ribu od mjesnih ribara, čija je kvaliteta i ribarska tradicija nadaleko poznata pod sinonimom "ribari s kvarnerića".

Blizina ribarske luke Sv. Fuska, trajektnog pristaništa Valbiska, luke Krk, kao i blizina graničnih prijelaza Rupa i Pasjak, pruža nam mogućnost brzog i kvalitetnog transporta do naših inozemnih kupaca, kojima smo u mogućnosti dostaviti naručenu robu našim transportnim vozilima.

Poduzeće "RO-TRADE" d.o.o. posjeduje pogon za preradu i konfekciju ribe, rakova i školjki, te je pogon upisan u registar odobrenih objekatapod brojem 903; a isto tako cijeli sistem rada u preradi i konfekciji ribe, rakova i školjki odvija se po HACCP programu (HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROLS POINTS) koji se nadzire od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodenog gospodarstva, Ured za veterinarstvo i veterinarskih inspekcija. Posjedovanjem registarskog veterinarskog broja 903 (HR 903) i redom po HACCP sustavu koji je propisan smjernicom EU, a koju je 1997. godine prihvatila Republika Hrvatska a naše poduzeće primjenjuje od ožujka 1999. godine, omogućen nam je izlazak na europsko i ostala tržišta, kao i uvoz ribe sa inozemnog tržišta. U veljači 2011. godine u sustav preRade uveden je HALAL STANDARD, te će svi budući naši riblji prroizvodi biti HALAL kvalitete.

Prodajna mjesta

HRVATSKA:

Kontakt

kontakt

RO-TRADE d.o.o.                   
Skrbčići 53                               
51500 Krk
tel. ++385 (0)51 863 130
fax. ++385 (0)51 863 078
gsm. ++385 (0)91 171 4364
E-mail: ro-trade@ro-trade.hr

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com