SMRZNUTI INĆUNI SA GLAVOM I KAT.

 SMRZNUTI INCUN SA GLAVOM U TACNICI

je proizvod proizvedenod jadranskog inćuna, koji je obrađen na prirodan način. Pakiran u eko-pvc tacnici po 1 kilogram, zamrznut posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda.


 

SMRZNUTI INĆUN S GLAVOM IQF - RINFUZO

 incun sa glavom rinfuzo

je proizvod proizveden od jadranskog inćuna, koji je obrađen na prirodan način. Zamrznut posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda. Pakirana u kartonskoj ambalaži od 5-7 kilograma

 


 

 

SMRZNUTI INĆUN BEZ GLAVE I KAT

SMRZNUTI INCUN BEZ GLAVE U TACNICI

je proizvod proizvedenod jadranskog inćuna, koji je obrađen na prirodan način. Pakiran u eko-pvc tacnici po 500 grama, zamrznut posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda.

 


 

 

SMRZNUTI FILET INĆUNA I KAT.

SMRZNUTI FILET INCUNA

je proizvod proizvedenod jadranskog inćuna, koji je obraĐen na prirodan način. Pakiran u eko-pvc tacnici po 330 grama, zamrznut posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda.

 


 

 

SMRZNUTA SARDELA BEZ GLAVE I KAT.

SMRZNUTA SARDELA BEZ GLAVE U TACNICI

je proizvod proizveden od jadranske sardele, koja je obrađena na prirodan način. Pakirana u eko-pvc tacnici od 500 grama, zamrznuta posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda.

 


 

 

SMRZNUTA SARDELA IQF - rinfuzo

SARDELA IQF

je proizvod proizveden od jadranske sardele, koja je obrađena na prirodan način. Zamrznuta posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda. Pakirana u kartonskoj ambalaži od 5-7 kilograma.

 


 

 

SMRZNUTA SARDELA BLOK

SMRZNUTA SARDELA BLOK

je proizvod proizveden od jadranske sardele, koja je obrađena na prirodan način. Zamrznuta posebnim procesom zamrzavanja, čime je postignuta dugotrajna kvaliteta i prirodni okus proizvoda. Pakirana u kartonskoj ambalaži od 5-7 kilograma


 

 

 

 

Prodajna mjesta

HRVATSKA:

Kontakt

kontakt

RO-TRADE d.o.o.                   
Skrbčići 53                               
51500 Krk
tel. ++385 (0)51 863 130
fax. ++385 (0)51 863 078
gsm. ++385 (0)91 171 4364
E-mail: ro-trade@ro-trade.hr

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com